HAIFA RIJSWIJK

HAIFA RIJSWIJK Grillroom en restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Haifa Rijswijk. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 12:12 Het eten was lekker en best goed, al vond ik 1 broodje bij een schotel als deze best weinig. Gelukkig had ik er zelf al 1 extra besteld.
25 sep 2022 om 11:23 Als ik shoarma of spare ribs bestel dan kies ik altijd voor Haifa. Je proeft ook dat de bijgeleverde salade vers is en geen uren in een bak heeft gelegen. Haifa is prima!
25 sep 2022 om 10:14 Was sneller bezorg dan verwacht en t eten was ook lekkerrr
25 sep 2022 om 0:04 Had turkse pizza gezond besteld, maar heb het zonder sla gekregen. Verder kapsalon en patat was oke, maar geen aanrader.
24 sep 2022 om 18:21 Zaterdagavond iets later met de bezorging omdat het altijd drukker is, maar daar tegen weet je wel dat je lekker eten krijgt.
23 sep 2022 om 11:42 Prima op tijd en heerlijk get
22 sep 2022 om 20:30 WAITED 2 HOURS FOR COLD FOOD , EXTREMELY WET FRIES AND DISGUISTING.. -5 stars
17 sep 2022 om 20:46 shoarma Hawaï was heerlijk totdat ik een haar tegen kwam. . Jammer dat ik dus de rest heb moeten weggooien. Want het was wel goed.
16 sep 2022 om 19:52 Super
13 sep 2022 om 20:18 De lekkerste broodjes shoarma (en knoflook en uiensaus) van Rijswijk en omstreken!!
10 sep 2022 om 10:03 2 kapsalons besteld en ze gaven aan dat het een uur duurde, prima dacht ik en 30min later stonden ze voor me deur (mijn glimlach kon niet breder) en het smaakte goed en zoals ik het gewend ben van ze